Антикорупционното звено на прокуратурата разпитва лидера на партия "Воля" и

...
Антикорупционното звено на прокуратурата разпитва лидера на партия "Воля" и
Коментари Харесай

Разпитват Марешки по обвиненията за рекет

Антикорупционното звено на прокуратурата разпитва водача на партия "Воля " и зам.-председател на Народното събрание по обвиняването, че в интервала от есента на 2012 година до края на 2015 година е заплашил седем притежатели на аптеки с увреждане на имуществото им и други незаконни дейности с тежки последствия за тях в градовете Варна, Добрич, Видин, Плевен и София.

Преди това Марешки разгласи, че събира подписи, с цел да изиска оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев, защото се опитвал да го в профил от председателската банка. Лидерът на "Воля " разгласи още, че партията му ще се нанесе на знаковия адрес "Раковски " 134, както ПИК пръв заяви, където се намираше Съюз на демократичните сили от зората на демокрацията, само че поради загубата на последните парламентарни избори би трябвало да освободи постройката.

Марешки даде обещание да приюти там всяка партия, която го поддържа и зави, че ще бъде лице и глас на новата десница в настоящия парламент, а след следващото ѝ обединяване ще изиска предварителни парламентарни избори през есента.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР