Анте Шимунджа и екипът му бяха представени официално на пресконференция,

...
Анте Шимунджа и екипът му бяха представени официално на пресконференция,
Коментари Харесай

Новият треньор на Лудогорец атакува титлата, пожела нови играчи на всяка позиция

Анте Шимунджа и екипът му бяха показани публично на конференция, провела се през днешния ден във варненския хотел " Рослин Димят ". На брифинга с фланелката на Лудогорец беше показан и Спас Делев.

" Здравейте на всички. Желая ви здраве, тъй като в тези странни времена, в които живеем през днешния ден, това е едно от значимите неща. Щастлив съм за опцията, която имам тук. Основната цел пред нас е да станем първенци и идващите стъпки, които са нужни за един първенец.

" Ще работим крепко, няма да се отхвърляме и съм сигурен, че играчите ще схванат информацията и ще я приложат. Нямам самообладание да стартира да работя с играчите. Искам да кажа Добре пристигнал на Спас Делев. Той е състезател с превъзходен темперамент и съм сигурен, че ще ни помогне. Когато играхме с Лудогорец, направихме много изчерпателен разбор на клуба. След като започнахме диалозите с Лудогорец да стана треньор, започнах да проучвам повече играчите. Едно е да ги гледаш на видео, друго е да ги видиш онлайн. Всички в клуба ми оказват помощ доста с информация за тима ".

" Баща ми е роден в Сплит, Хърватия. Обичам да отивам на ски, само че първата ми обич е футболът. Разговаряхме доста с Лудогорец, само че сега, в който пристигна предложение, то ми се стори извънредно забавно. Лудогорец разполага с играчи от доста по-различна класа. Това си пролича от мача, който изиграхме през лятото. Основното нещо, което ме накара да избера Лудогорец, е това, че имам вяра, че можем дружно да прогресираме ".

" Вярвам, че имаме потребност от укрепване. Скаутският отдел работи извънредно крепко, с цел да можем да изпълним тези прехвърляния. Надявам се, че скоро ще можем да ви съобщим. Трябват ни нови играчи на всички места ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР