Антъни Иванов продължава да не пада по гръб, независимо от

...
Антъни Иванов продължава да не пада по гръб, независимо от
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Ще ме накажат, защото много ми е знае устата

Антъни Иванов продължава да не пада по тил, без значение от разразяващия се допинг скандал към него.

Въпреки неяснотите към наказването на Антъни, той взе участие в държания ни шампионат и завоюва сребърен орден на 100 метра крол. Наред с това борбата му с институциите продължава, като Иванов извади нови скандални обстоятелства в очакване на формалното решение за възможното му наказване.

„ Много по-мотивиран съм, в сравнение с бях преди две години. Те ме съживиха. Ако анулират всичко, откогато би трябвало да съм осъден, губим финала на международното декември месец, губим 12-о място на международно състезание, губим полуфинали на европейско, губим върхове на щафети, губим половината от историята на българското плуване. Ще бъда осъден до септември месец 2024 година и октомври месец същата година ще паднат всички върхове на дисциплините, в които плавам. Те натискат да ме санкционират тъй като устата ми е доста огромна, споделям истината в очите на хората и това не им харесва. Ако си отворя устата за каквото би трябвало, ще вляза в пандиза “, сподели плувецът ни пред медиите.

На фона на всичко това съотборникът на Иванов – Даниел Нанков от клуб „ Черно море “ завоюва огромната борба в плуването на 100 метра свободен жанр от държавното ни състезание, в която се очакваше в отсъствието на Йосиф Миладинов любимци за купата да са Петър Мицин и Антъни Иванов.

В последна сметка Мицин остана финален, а Иванов въпреки всичко се окичи със среброто.

„ Адски удовлетворен съм. Единственият човек, който съумя да ме бие е момче от моя тим. Той ни е най-бързият играч в свободния жанр, това му е специалността. Ако той не ме бие, значи плуването ни е доста зле “, добави Антъни Иванов пред БНТ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР