Антъни Джошуа заяви, че „никога не е бил толкова развълнуван“,

...
Антъни Джошуа заяви, че „никога не е бил толкова развълнуван“,
Коментари Харесай

Антъни Джошуа преди мача с Кубрат Пулев: Никога не съм бил толкова развълнуван

Антъни Джошуа съобщи, че „ в никакъв случай не е бил толкоз разчувствуван “, подготвяйки се да пази международните си трофеи в тежка категория против Кубрат Пулев, преди евентуален напълно английски конфликт с първенеца на WBC Тайсън Фюри.

and Follow for a chance to win two tickets to #JoshuaPulev... pic.twitter.com/gKXde0OleX
— The Sportsman (@TheSportsman) October 9, 2017
Джошуа си върна коланите на WBA, IBF и WBO, откакто надигра Анди Руис с единомислещо съдийско решение по точки в Саудитска Арабия през декември. По този метод британецът се реваншира за първото проваляне в професионалната си кариера в Ню Йорк предишния юни. Сега му следва дуел с Пулев на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм “ на 20 юни в Лондон.

„ Никога не съм бил толкоз разчувствуван. Отново съм в Лондон, на домашна почва, и ще се удрям против сложен противник. Тренировките към този момент започнаха, тъй че съм на по-добро място спрямо предходната година заради поуките, които си взех. Пулев несъмнено ще разкрие някои нови умения и жанр на кръга. Руис е надалеч по-нисък, по-широк. Пулев е по-висок, по-слаб физически, тъй че ще се нуждая от друга тактика и тактичност “, показа 30-годишният боксьор във видео за един от спонсорите му.

Фюри постави завършек на петгодишното властване на Дионтей Уайлдър като международен първенец в тежка категория на Световния боксов съвет в Лас Вегас предишния месец, което провокира и клюки за възможен мач за безспорната международна купа сред него и Джошуа.

„ Този мач може да се организира, когато Тайсън Фюри преодолее Дионтей Уайлдър, а аз се оправя с Кубрат Пулев. Ако Фюри желае този мач да стане, той ще го направи. Поздравления за него и представянето му в последния дуела. Той изигра два страхотни мача в кариерата си дотук – против Владимир Кличко и Дионтей Уайлдър, и съумя да завоюва и двата, тъй че сега е на гребена на вълната “, добави Джошуа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР