Антъни Джошуа е готов и чака да се бие с

...
Антъни Джошуа е готов и чака да се бие с
Коментари Харесай

Тенис учителят на британския боксьор: Антъни Джошуа чака Кобрата

Антъни Джошуа е подготвен и чака да се бие с Кубрат Пулев, разкри тенис учителят на британеца Дмитри Найденов. Той опроверга слуховете, че международният първенец по бокс в тежка категория си търси опрощение, с цел да избяга от мач с Кобрата, а вместо това да си обезпечи много по-добър хонорар в конфликт с Тайсън Фюри.
" С Антъни Джошуа се познаваме от близо година около общи другари - описа за " България Днес " Дмитри Найденов. - Знае, че се занимавам с даването на тенис уроци. Преди седмица и половина дойде със своя екип в Марбея. Писа ми и ме помоли да му дам урок за да разпусне и да се позабавлява. Играхме близо два часа. Беше цялостно с телохранители и испански медии. Десет огромни момчета го пазеха. Освежихме се, а той ме хареса и ме предложения в неговото сепаре в един от най-хубавите клубове в Марбея. Прекарахме цяла вечер с него и целия му екип. Бяхме към 15 индивида. Беше цялостно с почитатели. Изживяването беше необикновено. На идващия ден имахме нещо като празненство в басейна. Там беше малко по-спокойно. Имах опция да поговоря с Антъни, с цел да ми опише за неговия живот и да се сближим. Тръгна си в понеделник, само че ме предложения в неговата ложа за мача с Пулев. Често идва в Марбея. Сподели ми, че са му харесали уроците и по тази причина ме поканил в дискотеката. "

Дмитри Найденов е брат на една от най-хубавите български тенисистки Александрина Найденова. Професионалното отношение на пловдивчанина буди почитание измежду неговите клиенти. Тенис инструкторът също се е поинтересувал от идния конфликт сред Пулев и Джошуа. Мачът беше плануван за юни, само че поради ковид беше отсрочен за края на годината. Все още няма съответна дата и място, когато ще се състои. Организаторите на борбата чакат позволение от английските управляващи за завръщане на публиката по трибуните на стадионите.

" Говорихме обстойно и нашироко за мача с Кубрат Пулев. Разказа ми по какъв начин ще протече срещата, само че не мога да споделя нищо, тъй като съм заречен - забули мистерията Дмитри Найденов. - Мога да ви подсигурявам, че ще бъде величествен конфликт. Готов е. Чака Кубрат и момента, когато ще се срещнат. "

Джошуа продължава да лекува своето контузено коляно. Част от възобновяване включва и натоварвания.

" Дойде в Марбея, с цел да рехабилитира коляното - удостовери Дмитри Найденов. - Не беше единствено тенис. Караше джет ски, вози се на яхта. Движението му на корта беше обикновено. Не сме играли професионален тенис. Има усет на победител и състезателен дух. Играта беше за развлечение, само че Антъни искаше да се изяви и да завоюва. Имаше доста усмивки. Все още възвръща. На моменти има проблем, само че ще бъде във форма за мача. "

Найденов разкри и какъв човек е Джошуа отвън корта.

" Много земен е. Няма я тази надменност. Вижда се от метода, по който се отнася с почитателите. Бодигардовете не пускаха никой до него, само че той се снимаше и говореше с хората - разкрива Дмитри Найденов. - Показа същинска човещина. Не беше надменен. Повечето звезди се крият и бягат. Той се снима по нощните заведения и на басейна. Разговаряше за мачове. Свикнал е със славата и към този момент не му прави усещане. "

Найденов е другар и с тенис суперзвездата Новак Джокович. Двамата даже играха директно преди веригата шампионати " Адрия Тур ", на която Григор Димитров пипна ковид.

" Близък другар съм с Джокович. Той постоянно идва да тренира в нашия клуб " Пуенте Романо ". Видяхме се към края на карантината. Поиграхме час, с цел да се забавляваме. Все още не беше разрешено публично, а той на идващия ден заминаваше за " Адрия Тур ". Турнирът беше изработен с добра мисъл и концепция, само че се обърна в напълно друга посока - споделя българският треньор по тенис. - С Джокович поговорихме общи приказки. Когато идва в Марбея, ми написа и играем. "

Найденов описа, че различен огромен боксов първенец Тайсън Фюри също е в Марбея.

" Видях го в понеделник на пристанището. С него не се познаваме, само че се снимах. Двамата с Джошуа се засякоха тъкмо там ", описа Дмитри Найденов.

Огнян Георгиев, " България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР