Ансамбълът по художествена гимнастика спечели сребро за съчетанието си с

...
Ансамбълът по художествена гимнастика спечели сребро за съчетанието си с
Коментари Харесай

Ансамбълът спечели сребро в Казан, Невяна Владинова и Катрин Тасева останаха без медали

Ансамбълът по художествена гимнастика завоюва сребро за съчетанието си с три топки и две въжета на Световната купа в Казан. Възпитаничките на Весела Димитрова се показаха мощно и заслужиха оценка от 18.250.

Елена Бинева, Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Теодора Александрова играха по музика от кино лентата " Шерлок Холмс ", отстъпвайки само на Русия. Първото място за представителите на домакините обаче е доста противоречиво.

Русия получи оценка от 18.750 макар грешки, в това число и изпусната топка. Трети са белорускините със 17.550. Този сребърен орден е и единствен за тима ни от тази международна купа.

В самостоятелната конкуренция Невяна Владинова и Катрин Тасева не съумяха да се поздравят с триумф в последното си съревнование преди международното състезание.

 Ансамбълът завоюва сребро в Казан, Невяна Владинова и Катрин Тасева останаха без медали
© LAP.bg

За Владинова това е първи случай от първата Световна купа за сезона, когато тя не се класира на едно от първите три места на някой от уредите. В Казан тя записа три седми места – на обръч (16.200), топка (15.250) и лента (14.650).

Тасева приключи шеста на топка (15.650), пета на бухалки (15.500) и пета на лента (15.000).

В самостоятелната надпредвара най-успешно се показаха рускините Дина и Арина Аверини. Близначките, които отпразнуваха 19-ия си рожден ден, завоюваха по два златни и два сребърни медала на обособените уреди.

Линой Ашрам от Израел приключи с четири бронза.

Следващото съревнование е международното състезание в Песаро, Италия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР