Ансамбълът ни не успя да спечели медал във финала с

...
Ансамбълът ни не успя да спечели медал във финала с
Коментари Харесай

Ансамбълът ни без отличие и от финала на смесеното съчетание

Ансамбълът ни не съумя да завоюва орден във финала с три ленти и две топки на международното състезание по художествена гимнастика в испанския град Валенсия.

Лошият шанс продължи да преследва девойките на Весела Димитрова, Михаела Маевска и Ясена Стойнева и в последния ден на шампионата. Гимнастичките ни  позволиха неточности в осъществяването си, в това число изхвърлиха лента отвън терена и взеха авариен апарат.  Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова заеха седма позиция с оценка от 29.650 точки, от които 15.700 за компликация, 7.950 за артистичност и 6.300 за осъществяване.

Така девойките приключват без  отличие конкуренцията при ансамблите (многобой и финали), само че пък завоюваха отборната купа дружно с Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева.

Златото с ленти и топки стана владеене на гимнастичките от  Израел с 34.800 точки, пред Китай с 32.800 и Украйна с 32.300.

Във  финала на пет обръча, който мина без българско присъединяване, международен първенец стана Китай. Тимът, който взе сребро в многобоя след Израел, излезе с първи стартов номер, само че изигра безупречно композицията си и получи оценка от 36.500 точки, от които 20.200 за компликация.

На второ място се подредиха домакините от Испания, подкрепяни от своите почитатели по трибуните, с 36.100 точки и същата оценка за компликация като на китайките.

Бронзовите медали завоюва Италия с 35.850 точки, а тимът на Израел позволи неточности и остана пети с 35.300 точки. 

Ансамбълът на Бразилия сподели доста мощна игра и получи равна оценка с тази на Италия, само че италианките завоюваха медала поради по-високата си стойност за осъществяване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР