Ансамбълът на България - Вая Драганова, Женина Трашлиева, Петя Борисова,

...
Ансамбълът на България - Вая Драганова, Женина Трашлиева, Петя Борисова,
Коментари Харесай

Ансамбълът ни триумфира със злато в Ташкент

Ансамбълът на България - Вая Драганова, Женина Трашлиева, Петя Борисова, Елена Георгиева, София Иванова и Биляна Везирска, завоюва златния орден в многобоя на Световната купа в Ташкент, Узбекистан.



Нашите девойки играха доста устойчиво през днешния ден и получиха за играта си с две топки и три ленти оценка от 27.550т., оповестиха на формалната си страница от Българска федерация художествена гимнастика.

Вчера в съчетанието девойките на Весела Димитрова получиха оценка от 26.400 и също водеха в класирането. Така с две най-силни оценки ансамбълът на България сграбчи шампионската купа със общ брой от 53.950 нашите девойки справедливо се качиха на най-високото място на почетната стълбичка.

Втори се класира ансамбълът на домакините от Узбекистан със общ брой от 48.050 т. а трети е ансамбълът на Казахстан, който събра общ брой от 45.600т.

Утре са финалите на двете композиции, където също чакаме златни медали от нашите девойки!

На Световната купа в Ташкент още един път се видя класата в композициите на нашите девойки, тяхната компликация и артистичност, пишат от федерацията.

" Сигурни сме, че при безгрешни игри ще сме непроменяемо първи на всяко съревнование!

Поздравления за девойките за техния са старши-треньо Весела Димитрова, нейните помощници Михаела Маевска, и Ясена Стойнева, за съдията за България на шампионата Християна Тодорова, за балетния възпитател на ансамбъла доктор Елица Луканова, за хореографа Елица Луканова, за шефа на националните тимове Деспа Кателиева, за кинезитерапевтите Георги Ряхов, Иван Вълчев и Ясон Петусис ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР