Ансамбълът на България спечели втори златен медал на Световната купа

...
Ансамбълът на България спечели втори златен медал на Световната купа
Коментари Харесай

Ансамбълът ни с второ злато от Световната купа в София

Ансамбълът на България завоюва втори златен орден на Световната купа по художестена гимнастика, която се организира в София.

След като през вчерашния ден извоюва купата в многобоя, през днешния ден девойките на Весела Димитрова и нейните помощнички Михаела Мавеска и Ясена Стойнева стигнаха до златото във финала с пет топки с оценка от 28.600 точки.

Вая Драганова, Елена Георгиева, Петя Борисова, Женина Трашлиева, Биляна Везирска и София Иванова не престават да се показват извънредно добре в първото си публично съревнование за сезона.

Под бурните овации на публиката в залата, наследничките на олимпийските ни шампионки през днешния ден извършиха значитално по -добре композицията си. Въпреки позволена неточност (излизане на състезателка отвън килима) гимнастичките ни демонстрираха класа и демонстрираха, че това комбиниране е неповторимо във всеки аспект на новия устав.

Сребърният орден в този край стана владеене на петорката на Япония с оценка от 25.350 точки, а бронза отиде при гимнастичките на Франция, които получиха 24.100 точки.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР