Ансамбълът на България по художествена гимнастика няма да вземе участие

...
Ансамбълът на България по художествена гимнастика няма да вземе участие
Коментари Харесай

Без ансамбъла ни на Световната купа в Пезаро

Ансамбълът на България по художествена гимнастика няма да вземе присъединяване на идната Световна купа в Пезаро, разкри персонални ръководителят на федерацията Илиана Раева. Безапелационните шампионки в многобоя на Световната купа в София, няма да очароват с превъзходната си игра и в Италия по предложение точно на Раева и при безспорното единодушие на треньора им Весела Димитрова.

Илиана Раева: Много, брутално мощни сме

Златни и прелестни! Ансамбълът ни без конкуренция в многобоя

Причината е, че грациите ни се нуждаят от отмора след напрегната им стратегия. Освен това, Елена Бинева и Лаура Траатс имат контузии. Както е известно, глезенът на Бинева поддаде по време на подиум-тренировката в четвъртък (29 март), а Траатс получи оток под коляното малко преди страхотното изиграване на композицията на пет обръча по време на квалификацията в петък (30 март).

Световната купа в Пезаро (Италия) ще се организира от 13 до 15 април. Очаква се там да е завръщането на Невяна Владинова, която пропуща конкуренцията в столицата, защото към момента се възвръща от контузия.

„ Допуснахме неточности и в двата дни, съществени неточности, имаше и грешки, само че оценките приказват сами за себе си какво съставляват нашите композиции. С динамичност, която излиза отвън мащаб, компликация, сила, мощ, които малко тимове биха си разрешили. Да не кажа може би никой няма да си разреши “, разяснява Раева, която продължи:

„ Разбира се, това изисква една доста сериозна подготовка и това, че получихме доста съществени травми през вчерашния ден и оня ден, приказва, че девойките ще би трябвало да се възстановят. По мое препоръчани и при безспорното единодушие на Весела Димитрова те няма да пътуват а Пезаро, с цел да може да ги възстановим. Три от девойките имат контузии, сериозните контузии, недотам страшни, че да не могат да вземат участие, са на Елена и Лаура Траатс, която през вчерашния ден безусловно 10 минути преди съчетанието им получи голям оток под коляното. Игра по този метод. Това е добре оценено. Това, което желаеме за тях е една доста добра отмора, възобновяване и подготовка за Европейските и за една от оставащите Световни купи “, разкри ръководителят на Федерацията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР