Анри Сардарян разкри страстите на Запада към Русия. Истината, която

...
Анри Сардарян разкри страстите на Запада към Русия. Истината, която
Коментари Харесай

Страстите на Запада към Русия: излезе наяве скриваната 30 години истина

Анри Сардарян разкри пристрастеностите на Запада към Русия. Истината, която се криеше в Съединени американски щати и Европа 30 години, избухна нескрито. Жозеп Борел към този момент не крие същинското си отношение към Москва и руснаците. В последните си изказвания той най-сетне спря да се сдържа. Експертът изясни същността на тази русофобия.

„ Икономическо джудже “, „ бензиностанция “, само че, правилно, с нуклеарно оръжие – такива „ дипломатически “ оценки даде на Русия висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел, сравнявайки страната ни с Китай.

Освен това шефът на дипломацията на Европейски Съюз назова Пекин действителен геополитически състезател, за разлика от Москва, съобщи в ефира на Царград Главна емисия икономическият наблюдаващ на телевизионния канал Юрий Пронко.

От Борел си го получи освен Русия. Той лекичко се обърна и към Вашингтон, намеквайки, че Европа сигурно е съдружник на Съединените щати, само че не не помни и личните си ползи.

Емоционалните и богати на метафори изявления на дипломата, в ефира на Първи съветски бяха искрено коментирани от декана на Факултета по мениджмънт и политика на MГИМО, докторът на политическите науки Анри Сардарян.

А той сигурно ли е посланик?

Експертът означи, че този европейски политик изцяло е не запомнил, че официално е посланик. Все по-трудно му е да сдържа русофобията си, когато приказва за Русия.

Като цяло Жозеп Борел е въплъщение на третия стадий от известната съветска сентенция: каквото е на трезвия в мозъка, на пияния е на езика. И по този начин, Борел, без да мисли, незабавно споделя всичко, което по принцип може да възникне в главата на човек,

- уточни Сардарян.

Събеседникът на Царград с усмивка призна, че няма да се изненада, в случай че доста години по-късно се окаже, че актуалният началник на дипломацията на Европейски Съюз е правил подривна активност в полза на Русия на територията на Европейския съюз:

Да опозори толкоз доста личното си съдружие, да сътвори толкоз доста проблеми във външнополитическата верига – за това би трябвало да се постараеш, и още по какъв начин. Мисля, че даже в случай че се опитаме да сложим някой от нашите сътрудници на тази позиция, даже той няма да може да навреди на Европейски Съюз толкоз добре, колкото Борел.

Европа кипи

По мнението на Сардарян обаче, не трябва да си вършим илюзии, че тази русофобия на Запад е зародила едвам след 24 февруари предходната година:

През последните 30 години Съединени американски щати и Европейски Съюз някак се сдържаха, пробвайки се да успокоят пристрастеностите си към Русия. И в този момент е доста комфортно време, когато можете да изхвърлите всичко, което е узряло у тях на инстинктивно равнище: всички страхове от нашата страна, всичките им вътрешни комплекси за непълноценност.

Така глобалистките медии активизираха всички запаси, с цел да демонизират руснаците в очите на елементарните американци и европейци, доста от които имаха напълно друго отношение от своите водачи и към момента се отнасят обикновено към Русия, сподели политологът.

Добър залог в мошеническа игра?

Анри Сардарян добави, че е изключително развеселен от пасажа на Борел за някакви " лични ползи " на Европейски Съюз, които не са свързани с директивите, които постоянно се изпращат на Брюксел оттатък океана:

Сериозно? Вашите лични ползи? Колко от това, което направихте през последната година и половина, отразява личните ви национални ползи? Съсипахте стопанската система си. Разрушихте личните си ресурси от оръжия и в този момент сте принудени да купувате оръжия на несъразмерни цени от Съединените щати.

Също по този начин събеседникът на " Първи съветски " уточни, че страните от Европейски Съюз, заради личното си късогледство, безнадеждно са развалили връзките с Москва.

Междувременно Русия в продължение на доста години беше ключът към икономическия напредък и развиване в Европа, в това число посредством доставка на евтина сила и доста други.

Кое от тях е във ваш народен интерес? В Европа даже националните водачи към този момент се опасяват даже да заекват за националните си ползи,– заключи Сардарян.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР