Анонсираните вчера модели вече могат да бъдат закупени онлайн на

...
Анонсираните вчера модели вече могат да бъдат закупени онлайн на
Коментари Харесай

А1 предлага новите сгъваеми модели Samsung на преференциална цена

Анонсираните през вчерашния ден модели към този момент могат да бъдат закупени онлайн на А1.bg, a скоро и в магазините на телекома в страната  
А1 предлага новите сгъваеми смарт телефони Samsung Galaxy Z Flip3 и Samsung Galaxy Z Fold3 на преференциални цени – с 200 лв. по-ниски. Най-новите представители на Z-серията на производителя поддържат 5G ULTRA мрежата на А1 и подсигуряват усъвършенствания в технологията, която разрешава прегъването на екрана.

Двата модела сгъваеми смарт телефони Samsung са ориентирани към разнообразни групи консуматори. По-компактният от двата – - се прегъва хоризонтално, което го прави изключително подобаващ за прибиране освен в джоб, само че и в дребна дамска чанта. Поради тази причина и изключително в композиция с меките цветове на модела като Лавандула, Ванилия, Зелено, Мистично черно.

Малките размери на обаче не компрометират технологиите на телефонa. В него се крият 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 888, както и цели 256 GB вградена памет. Основната камера се състои от два датчика по 12 мегапиксела, с които могат да се вършат и селфита на разширения външен екран. В допълнение, телефонът разполага и с 10 мегапиксела предна камера. Основният екран също не е по никакъв начин дребен в разгънато положение – 6,7-инча или към 17 сантиметра.

Тъй като това е смарт телефон, който поддържа 5G ULTRA, потребителите имат причина да погледнат към тарифен проект, който предлага неограничени мегабайти и неограничена скорост в мрежата от пето потомство. С него новите му притежатели ще го закупят за 1319,99 лв. в брой или 61,99 лв. на погашение. И в двата случая тези цени ще важат до края на промоцията на 26 август, след което ще влязат в действие постоянните.

е смарт телефон, чийто размери в разтворено положение доближават до забележителните 19,3 сантиметра. Неговата панта е ситуирана отвесно, което му разрешава да се отваря като книга. В това положение, дисплеят му доближава забележителните 7,6 инча. С такава повърхност той е подобаващ за онлайн срещи, мултитаскинг и даже графичен дизайн.

Основната му камера е тройна, като всеки от датчиците разполага с по 12 мегапиксела. Предлагат се разновидности с 256 GB памет и с 512 GB. И в двете конфигурации смарт телефонът разчита на 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 888 и 12 GB RAM памет. В устройството са вградени още AKG стерео високоговорители за наслада на феновете на музиката.

Промоционалните цени на Samsung Galaxy Z Fold3 също са с 200 лв. по-ниски от общоприетите и в композиция с тарифен проект за 256 GB памет стартират от 2 349,99 лв. в брой и 108,99 лв. на лизинг.

Избралите да закупят  Fold3 модел в периода на промоцията, ще получат и комплект с истински смарт аксесоари Samsung – калъф за устройството, интелигентна химикалка S Pen, както и зарядно устройство.

От Samsung са се погрижили и за комфорта и сигурността на потребителите във връзка с сгъваемите екрани. Технологията на екраните в новото потомство на Z-серията е напреднала доста, само че въпреки всичко от производителя дават обещание и замяна на екрана на специфични цени в оторизиран сервиз на Samsung в границите на една година от закупуване на устройството.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР