Анонсирана през есента на миналата година, Tech Support: Error Unknown

...
Анонсирана през есента на миналата година, Tech Support: Error Unknown
Коментари Харесай

Tech Support: Error Unknown вече има дата на излизане

Анонсирана през есента на предходната година, Tech Support: Error Unknown към този момент има дата на излизане: 27.02.

Играта на Dragon Slumber наподобява извънредно занимателно и ще ви сложи в ролята на IT експерт, администриращ голям брой системи. Това е без значение заглавие и има банален интерфейс с point-and-click механики, посредством които ще би трябвало да се справяте с проблемите на вашите клиенти.



Навигирайки из множеството менюта и подменюта на Spectrum OS, вие ще разполагате със същите тези принадлежности, с които разполага елементарния админ през днешния ден. Фабулата тук е обвързвана с хактивистка формация, която е проникнала в мрежата и вие би трябвало да решите, дали и по какъв начин да се борите с тях или да преминете на тяхна страна.

„ Tech Support: Error Unknown хвърля играещите в ролята на дилетант в IT отдела на мултинационалната компания Quasar Telecommunications, която, скоро разбирате, не е това, което наподобява на пръв взор. Посредством интерфейса на виртуалния десктоп на Spectrum OS, вие ще беседват с клиенти и сътрудници посредством естествена процедурна диалогова система. С нейна помощ, вие ще решавате загадки и проблеми, ще вършиме открития и ще вземате значими решения, които ще повлияят по коренен метод на възможния резултат. Ще служите ли на компанията или ще я саботирате от вътрешната страна? “ Всеки избор е от голяма важност “, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР