Анонсът на Xiaomi Redmi Note 5 изглежда не е толкова

...
Анонсът на Xiaomi Redmi Note 5 изглежда не е толкова
Коментари Харесай

Xiaomi скоро ще представи три смартфона със съотношение 18:9

Анонсът на Xiaomi Redmi Note 5 наподобява не е толкоз надалеч, защото телефонът напълно неотдавна получи сертификация в Китай, появи се нова информация за това устройство и освен. В Мрежата се носят клюки, че напълно скоро Xiaomi възнамерява да показа цели три пълноекранни смарт телефона Redmi: Redmi 5, Redmi 5 Plus и Redmi Note 5.

Според тези клюки, и трите телефона ще имат екран със съответствие 18:9, макар че техните спецификации и размери на екраните ще се разграничават. Така, че дано да забележим какво може да предложи всеки един от тези модели.

Redmi 5 е оборудван с 5,5-инчов HD + екран (1440 x 720), предшественика е с 5-инчов панел. Но като се има поради обстоятелството, че този телефон би трябвало да има по-тънка рамка и екран със съответствие 18: 9, той не би трябвало образно да наподобява доста по-голям, в сравнение с е да вземем за пример Redmi 4.
Redmi 5 Plus и Redmi Note 5 ще имат 5,9-инчов FullHD + екран (2160 x 1080).

Xiaomi Redmi 5 и Redmi 5 Plus ще се разграничават освен по екраните, само че и двата телефона също по този начин ще имат разнообразни размери за предпазване.

Rеdmi 5 е с 3 GB оперативна памет и 32 GB за предпазване, и ще бъде показан в два цветови разновидността: златисто и черно. А моделът “Плюс” ще се доставя с 4 GB оперативна памет и 64 GB вградена, а цветовете са: златист, черен и сив.

Redmi 5 Plus ще работи с 8-ядрения процесор Helio P25 и евентуално ще коства 1099 юана (165 долара).

А Redmi Note 5 ще бъде екипиран с 8-ядрения процесор Snapdragon 636 (има източници, отразяващи и други версии на Snapdragon), взаимно с 3/4 GB оперативна памет и 32/64 GB за предпазване, като цената му се чака да доближи към 1599 юана (240 долара).

По-ранните клюки настояват, че Redmi Note 5 ще бъде оборудван с двойна камера на задния панел и батерия от 4000 mah.

Очаква се, че някои от тези устройства (а, може би, и всичките) ще излязат в два разновидността на SoC – MediaTek и Snapdragon.

Спомнете си, че нагоре посочената информация не е доказана публично и не демонстрира точни спецификации – всичко това са единствено клюки и догатки. Така, че бъдете подготвени за изненади, изключително в случай че това се отнася до Xiaomi, която е оттатък способността да ни учудва.

Все още няма съответна дата за анонсите. Въпреки това се допуска, че всички три устройства ще бъдат показани на 11 ноември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР