Анонимен участник в наддаването за обяд с милиардера Уорън Бъфет

...
Анонимен участник в наддаването за обяд с милиардера Уорън Бъфет
Коментари Харесай

Бизнесмен плати 3,3 милиона долара за обяд с Уорън Бъфет

Анонимен участник в наддаването за обяд с милиардера Уорън Бъфет предложи 3,3 милиона $ и завоюва, съобщи Асошиейтед прес.
Търгът, провеждащ се онлайн, завърши през вчерашния ден вечерта. Аукционът набира средства за фондация Глайд (Glide Foundation), помагаща на бездомните в Сан Франциско.
Рекордната сума, която спечелилите в аукционна през 2012 и 2016 година са платили, а точно 3 456, 789 $, остава най-скъпата благотворителна оферта в иБей (eBay), написа " Дарик ".
Бъфет е набрал за фондация Глайд над 26 милиона посредством своите аукционни през последните 18 години. Лицата, които надават на търговете му, не престават да заплащат огромни суми, с цел да имат опцията да поговорят с известния вложител и човеколюбец, който управлява основаната в Небраска Бъркшър хатауей (Berkshire Hathaway). Бъфет споделя, че по време на обяда са му задавани най-различни въпроси.
Единствената тематика, която не се разяснява, е каква ще е идната му инвестиция.
Победителите от аукционна нормално обядват с Бъфет в ресторанта " Смит енд Воленски " в Ню Йорк, който подарява най-малко 10 00 $ на Глайд, с цел да е хазаин на събитието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР