Анна Курникова и Енрике Иглесиас са от семействата, които все

...
Анна Курникова и Енрике Иглесиас са от семействата, които все
Коментари Харесай

Какво правят Анна Курникова и Енрике Иглесиас в Италия

Анна Курникова и Енрике Иглесиас са от фамилиите, които все по-рядко виждаме да пътуват дружно. Една от аргументите за това явно ненапълно се дължи на близнаците Николас и Луси, за които двамата родители се грижат.

Затова в случай че Енрике има присъединяване, мама Анна си стои у дома, с цел да гледа децата. Този път обаче някогашната тенисистка явно е решила да придружи Енрике Иглесиас на един от концертите му в Италия. Това разбираме от оповестената фотография на Анна Курникова в Instagram, под която тя написа: " Обичам Италия ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Anna Аня (@annakournikova) на Май 6, 2019 в 1:00 PDT

Ден преди фотографията на Анна, Енрике пък пусна клипче в своя профил, където разкрива, че няма самообладание за концерта си в Рим.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) на Май 4, 2019 в 9:50 PDT

Понеже и двете звезди са доста потайни по отношение на персоналния им живот, може би няма да ги забележим дружно на фотография, само че евентуално даже сега се любуват на италианската кухня с чаша вино в ръка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Enrique Iglesias
Понеже почитателите на Енрике и Анна зорко наблюдават какви ги прави младото семейство, не пропуснаха да попитат тенисистката къде са децата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР