Анкетно проучване, проведено между 1000 души в Съединените щати сочи,

...
Анкетно проучване, проведено между 1000 души в Съединените щати сочи,
Коментари Харесай

Проучване в САЩ: 70% от зрителите предпочитат да гледат нови филми вкъщи

Анкетно изследване, извършено сред 1000 души в Съединените щати сочи, че 70% от феновете избират да гледат нови филми у дома, написа „ Варайъти “.

Проучването демонстрира, че страховете за здравето и сигурността на обществени места извънредно накланят везните в интерес на оставане у дома оттатък океана. От компанията, провела анкетата разясняват, че резултатите добре илюстрират в действителност какъв брой стръмен скат би трябвало да изкачи развлекателната промишленост, с цел да се възстановява бизнесът.
COVID-19 засегна и международната развлекателна промишленост Отменени са редица кино министър председатели, кино фестивали, концерти и турнета
На участниците бил заложен въпросът в случай че могат да гледат нов пълнометражен филм, наличен на цифров притежател и в киносалон, какво щяха да предпочетат. 70% от феновете избрали, че избират да го гледат вкъщи. Едва 13% са склонни да посетят киносалон, а 17% не са сигурни.

Дори обстановката в Съединените щати да се промени и Центърът за заразни заболявания да заяви, че е безвредно да се посещават обществени събития, 52% от хората споделят, че рядко ще посещават огромни мероприятия.
Физически фестивал в Кан тази година няма да има Вместо това екипът ще подбере филми и, партнирайки си с други интернационалните фестивали, ще ги прожектира през есента
Друго изследване по-рано този месец сочи, че 60% от американците споделят, че в случай че посетят обществено събитие „ ще бъдат уплашени много дълго време по-късно “.

В музикалната промишленост ситуацията е същото – 39% от участниците споделят, че ще посещават концерти на закрито по-рядко.

За постановки на Бродуей – 51% биха изчакали още известно време преди да отидат на спектакъл, а 16% повече в никакъв случай не биха отишли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР