Анкетата на феновете на Черномроец за Футболист номер 1 за

...
Анкетата на феновете на Черномроец за Футболист номер 1 за
Коментари Харесай

Феновете на Черноморец избраха футболист номер 1 за месец април

Анкетата на почитателите на Черномроец за Футболист номер 1 за месец април излъчи своя победител. Това е бранителят Слави Шопов, който е апетитен от агитката и за един от най-постоянните през целия сезон. Прави усещане, че след възраждането на анкетата, Шопов я печели с най-голяма преднина пред втория в подреждането, съпоставено с предходните спечелили.

Слави Шопов ще получи своята премия от " сините " последователи преди утрешното домакинство на Хасково от 29-ия кръг на Трета лига. Мачът на " акулите " от шампионата на Трета лига-Югоизток е на следващия ден (4 май), на стадион " Черноморец " с начален час 18.00 часа. Добрата вест за старши треньора Радостин Кишишев е подновяването на тренировки на цялостни обороти от нападателя Радостин Неделчев.

Той получи травма на глезена по време на зимната контрола с Миньор (Раднево), дълго се възстановяваше и в последните седмици стартира и пълноценни тренировки. Югоизточна Трета лига 24 кръг, събота 6 април  Карнобат 1:4краен резулат  Черноморец (Бургас)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР