Ани Цолова може да се завърне в Би Ти Ви

...
Ани Цолова може да се завърне в Би Ти Ви
Коментари Харесай

Ани Цолова се връща в Би Ти Ви, бизнесът й не върви

Ани Цолова може да се завърне в Би Ти Ви до няколко седмици, научи „ Уикенд ”. След уволнението на Биляна Гавазова, утринният блок на малкия екран има потребност от водеща, а нюзрумът не разполага с подобаващ човек, който да заеме тази служба. За нея най-вероятно ще бъде поканена едно от предходните лица на предаването, а точно – Ани Цолова.
Връзките на Ани Цолова с Би Ти Ви в никакъв случай не са били прекъсвани, макар че журналистката напусна малкия екран още преди 9 години. Това се случи през лятото на 2013-а, когато в разгара в антиправителствени митинги предаването беше спряно. Тогавашните водещи – Виктор Николаев и Ани Цолова, се реалокираха в Нова, само че за Ани огромната телевизия постоянно е била и си остава Би Ти Ви. Въпреки че изкара в Нова цели 4 години като водеща на „ Здравей, България ”, Цолова продължава да поддържа другарски връзки с сътрудниците си в Би Ти Ви, в това число с Антон Хекимян, който наследи нея и Виктор в „ Тази заран ”, а през днешния ден към този момент е началник на новините в малкия екран.

Той прави първите си стъпки като стажант там, когато Ани към този момент е известно име, и се приказва, че в никакъв случай не му е отказвала професионалната си помощ и поддръжка. Нейни думи са, че „ Тони е любим на всички ”. Двамата не престават да са доста близки и най-вероятно Цолова няма да има нищо срещу още веднъж да работят дружно. Тя понякога гостува в предаванията на Би Ти Ви, което е още едно доказателство, че пази топли усеща към остарялото си работно място.

Водещата не е била на екран от 5 години. В Нова тв я смъкват през есента на 2017-а, сякаш с цел да работи по лично предаване. Чак след година излиза наяве, че такова предаване в никакъв случай няма да види ефир, а журналистката от дълго време е напуснала малкия екран, с цел да развива личен бизнес. В момента тя се занимава с образования по държание в общественото пространство, които обаче не вървят доста добре. Преди две години Цолова стана учител по ораторско майсторство в Нов български университет, само че и там заплатата надали може да се съпостави със сумата, която Хекимян би предложил.

В Би Ти Ви имат незабавна потребност от нова водеща на утринния блок. Златимир Йочев за момента се оправя добре самичък в ефир, само че предаването е прекомерно мъчно, с цел да бъде изнесено от един-единствен човек. Шефът му Хекимян преди време водеше самичък, само че когато стана шеф, той промени концепцията на „ Тази заран ”, направи я доста по-сложна и с концепцията да се работи с двама водещи. Той интензивно търси наследница на Биляна Гавазова. Ани Цолова е съвършен избор. Макар че от дълго време не е на екран, тя в никакъв случай не е серпантина да следи настоящите събития и би могла да влезе в час единствено за няколко седмици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР