Ани Салич се е разделила и с последния си мъж.

...
Ани Салич се е разделила и с последния си мъж.
Коментари Харесай

Ани Салич се раздели и с втория си мъж

 Ани Салич се е разделила и с последния си мъж. След развода с оператора Бранко Салич за повече от година Ани се радваше на ново мъжко внимание. Тайнственият господин, с който новинарката изкарва свободните си дни, изглеждаше малко по-възрастен от нея, а двамата постоянно се държаха за ръце на разходка в Борисовата градина.

" Ани бе обгрижвана като принцеса – след всяка късна емисия новото й гадже я взимаше с БМВ-то си и я прибираше ", разясняват в нюзрума на Нова. Според приятелки на Ани новият й търгувал с валута и по никакъв начин не бил безпаричен. Тя обаче не желала да се впуска в съществени връзки, защото напълно скоро се разведе публично със брачна половинка си Бранко. Самата говорителка отхвърля да разяснява персоналния си живот.

Новинарката е решила да изкара коледните и новогодишни празници в Благоевград с родни и другари. Двете й деца също ще бъдат с нея. " Може да попътуваме, времето ще е прелестно ", разяснява Салич концепцията си да не се преценява с мъж точно на рождественските празници, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР