Анхел Ди Мария е ключова фигура в Ювентус. Ветеранът иска

...
Анхел Ди Мария е ключова фигура в Ювентус. Ветеранът иска
Коментари Харесай

Аржентинци изкушават Ди Мария

Анхел Ди Мария е основна фигура в Ювентус. Ветеранът желае да взе участие на Копа Америка през 2024 година Но в " неговия " Росарио Сентрал го изкушават да се завърне в родината си.

" Анхел е пример за нашия клуб и образец в спорта. Вратите са отворени, когато той реши да се завърне ", сподели Федерико Лусенхоф, състезателен шеф на аржентинския клуб, пред " SportItalia ". Ди Мария към този момент сподели, че би желал да постави завършек на кариерата си " вкъщи ".

" Подновяване? Говорим за това с Ювентус. Щастлив съм тук, усещам привързаността на хората и те ми го демонстрират. Те са щастливи и аз съм благополучен, това е значимото ", съобщи Ди Мария при започване на март. Договорът му изтича през юни 2023 година и той към момента не е възобновен. Водят се диалози сред обкръжението на играча и клуба.
 Ди Мария се разбра с Ювентус
Ди Мария се разбра с Ювентус

Настоящият договор на аржентинския национал е едногодишен

Освен това въпросът за Копа Америка и тима на Аржентина е фундаментален, написа " Труд ". Преди няколко месеца, през януари, в изявление за " TyC Sports ", самият Ди Мария удостовери концепцията си да играе на Копа Америка през 2024 година: " Гаучосите " ми пуснаха мухата, желаят да продължа...След като завоювах Световното състезание, беше явно, че желая да остана още малко. Заради всичко това, което претърпяваме в този момент. Все още се усещам добре, постоянно съм бил почтен с това и когато схвана, че към този момент не мога, няма сили, ще се отдръпва. Ще се опитам да видя дали мога да стигна до идната Копа Америка ".

А малко по-късно изясни аргументите да продължи още една година в Европа - да играе на най-високо равнище преди идващото международно, тъй като " Ако Лионел Скалони не ви види във върхова форма сега, той въобще не ви се обажда ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР