Англосаксонците репресират индианците от векове. А руснаците са индианци.Това обяви

...
Англосаксонците репресират индианците от векове. А руснаците са индианци.Това обяви
Коментари Харесай

Руски политик: Англосаксонците репресират индианците от векове. А индианците са руснаци

Англосаксонците репресират индианците от епохи. А руснаците са индианци.

Това разгласи съветският политик Борис Надеждин по време на свое присъединяване в съветското пропагандно предаване " Место встречи ".

" Нещо повече ще ви кажа - англосаксонците репресират индианците от епохи. А индианците са си нашите руснаци. Те са отишли там от Русия. Попитайте великият съветски антрополог Добришевски. Индианците са руснаците, те са пристигнали от Русия. "

Коренните жители на Северна и Южна Америка преминават по " ледения мост " на Беринговия пролив по време на последната ледникова ера (първите следи от човешко наличие на Новия свят са от поне 20 000 години). Но много по-близкa e генетичнaта им връзка с нации от Югоизточна Азия, в сравнение с с руснаците.

Russian propagandists claim that Native Americans were Russian.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Надеждин раздруса съветския ефир и завоюва благосклонности на Запад при започване на септември, малко след началото на сполучливата украинска контраофанцива в Харковска област, когато разгласи пред " Место встречи ", че няма по какъв начин Русия да завоюва войната.

" Крайно време е да разберем, че просто е невероятно да победим Украйна (...) в режим на " колониална война ". Използваме частни бойци, наемници, без готовност. Срещу съветската войска се опълчва мощна войска, която е изцяло подкрепяна от най-силните страни в стопански и технологически аспект, в това число и в Европа ", разгласи Надеждин.

Владимир Путин разгласи частична мобилизация 10 дни след изявлението на някогашния народен представител.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР