Английският вицешампион Aрсенал е започнал преговори с Гремио за трансфера

...
Английският вицешампион Aрсенал е започнал преговори с Гремио за трансфера
Коментари Харесай

Арсенал си хареса и бразилски халф от Гремио

Английският вицешампион Aрсенал е почнал договаряния с Гремио за прехвърлянето на халфа на отбора Битело, оповестяват медиите на Острова. Смята се, че бразилския клуб ще одобри оферта от 8,5 милиона паунда, включваща и % от евентуална  бъдеща продажба. Преговорите не престават, само че източници считат, че договорката може да се реализира скоро.

Битело се появи като цел на Арсенал посредством спортния шеф на „ артилеристите “ Еду, който употребява контактите си в родината си, с цел да реализира бъдеща договорка. Източници споделят, че обстановката е сходна на тази, при която Арсенал подписаха с Габриел Мартинели от Итуано през 2019-а година - състезател, който е наблюдаван в Бразилия и, за който скаутите имат вяра, че може да се впише добре във Висшата лига.

Битело е корав титуляр, като изигра за Гремио 34 мача през миналия сезон, в които вкара 7 гола и даде 4 асистенции. Той може да играе както в центъра на полузащитата, по този начин и като дясно крило.

Aрсенал продължава да е извънредно деен на трансферния пазар, като към този момент притегли Кай Хавертц от Челси, а се чака в околните дни да завърши и покупките на Деклан Райс от Уест Хам и Юриен Тимбер от Аякс.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР