Английският шампион Манчестър Сити ще изчака до лятото, преди да

...
Английският шампион Манчестър Сити ще изчака до лятото, преди да
Коментари Харесай

Звезда на Байерн е избрал къде ще продължи кариерата си

Английският първенец Манчестър Сити ще изчака до лятото, преди да предприеме дейности към възможното привличане на звездата на Байерн Мюнхен Йосуа Кимих. 28-годишният немски национал е мечтан персонално от мениджъра на „ жителите “ Хосеп Гуардиола, до момента в който Ливърпул и Манчестър Юнайтед също наблюдават обстановката му, написа Daily Star.

И трите тима от Висшата лига обаче знаят, че полузащитникът ще коства най-малко 50 милиона паунда през януари, а тази сума се чака да спадне доста - до към 25 милиона пауда през лятото. Тогава Кимих ще навлезе в последната година от контракта си на „ Алианц Арена “, което значи, че Байерн ще би трябвало да изслушва предложения, доста по-ниски от сегашната им оценка.

Сити няма незабавна потребност от укрепване на тази позиция и по тази причина пресмятат добре своите благоприятни условия, както и да спести средства. Кимих е наясно, че е цел на „ жителите “ и, откакто изгря на огромната сцена точно под управлението на Гуардиола в Байерн, може да бъде изкушен от опцията още веднъж да работи с него.

Чувството е взаимно. Испанският треньор на Сити е огромен обожател на някогашния десен бек на Република България Лайпциг и Вфб Щутгарт, който също толкоз ловко поема ролята на отбранителен централен халф. И Ливърпул, и Ман Юнайтед знаят, че няма да бъдат първи избор, в случай че Кимих реши да заиграе във Висшата лига, защото германецът избира трансфер на „ Етихад “.

EXCLUSIVE
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР