Английският принц Хари се обвинява за това, че бащата на

...
Английският принц Хари се обвинява за това, че бащата на
Коментари Харесай

Хари и Меган съсипани заради бащата на булката, който се продаде на папараците

Английският принц Хари се упреква за това, че бащата на годеницата му Меган Маркъл – Томас Маркъл, в последния миг отхвърли да отиде на сватбата им и да заведе щерка си до олтара, оповестява „ Мирър “.

Бъдещата принцеса застанала твърдо зад татко си, откакто станало ясно, че той се спазарил с папараци да им продаде фотоси, свързани със сватбата. Според неин другар, актрисата умолявала татко си да си промени мнението и въпреки всичко да я заведе до олтара.

От своя страна Хари бил „ унищожен “, смятайки, че виновността за цялата обстановка е негова.

„ Той е унищожен. Чувства се като че ли това е още едно нещо, което се случва поради него… проблемите, които провокира. Чувства че всеки, който става част от живота му – това е цената, която заплаща. Той желае да я отбрани и в действителност му е мъчно да го преглътне “, е споделил източник пред „ Дейли мейл “.

Меган Маркъл била съкрушена от новината, че татко й Томас няма да участва на сватбата й с принц Хари в събота.

„ Меган е съкрушена и желае татко й да бъде до нея в този огромен за нея ден. Всички се пробват да й оказват помощ, с цел да бъде открито решение на казуса “, разкри пред „ Сън “ човек от обкръжението на кралското семейство.

Бащата на Меган съобщи, че не желае да участва на сватбата, защото не желае да засрамва щерка си и другите членове на кралското семейство след абсурда с папараците. Решението му да не участва бе повече от шокиращо за уредниците.

„ Това е доста персонален миг за Мис Маркъл, дни преди сватбата. Тя и Принц Хари помолиха за схващане и почитание към тази сложна обстановка “, съобщи представителят на Кенсингтън Палас.

Както БЛИЦ заяви, Меган Маркъл най-вероятно ще бъде отведена до олтара от майка си Дория.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР