Английският национал Рахийм Стърлинг е отказал да се върне в

...
Английският национал Рахийм Стърлинг е отказал да се върне в
Коментари Харесай

Звезда на Англия отказва да се върне на световното в Катар

Английският национал Рахийм Стърлинг е отказал да се върне в лагера на „ трите лъва “ на Мондиал 2022. Той ще направи това едвам, когато на фамилията му бъде обезпечена цялостна сигурност.

27-годишният нападателен футболист на Челси незабавно се прибра в Лондон преди мача на Англия против Сенегал от осминафиналите на международното състезание, откакто стана ясно, че домът му в британската столица е обран.

Крадците са откраднали скъпи часовници на стойност 300 000 паунда, както и дизайнерски бижута. Стърлинг е четвъртият футболист на Челси, който става жертва на обир през последните месеци.

Годеницата на британския национал Пейдж е схванала за офанзивата на обирджиите в събота вечерта, единствено 24 часа преди мача против Сенегал. Когато схваща за обстановката, Стърлинг незабавно напуща лагера на британските национали и пътува за Лондон.

„ Рахийм е предизвестил всички в националния тим, че няма да се върне, до момента в който не бъде подсигурена на 100% сигурността на фамилията му. Той съзнателно се реалокира в скъпарски квартал на столицата, защото там по-често минават полицейски патрули. Въпреки това е обран “, разкрива пред „ Сън “ източник от лагера на „ трите лъва “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР