Английският национал Мейсън Маунт се сбогува емоционално с феновете на

...
Английският национал Мейсън Маунт се сбогува емоционално с феновете на
Коментари Харесай

Маунт към феновете на Челси: Знам, че някои от вас няма да са доволни от решението ми, но то е правилното за мен

Английският национал Мейсън Маунт се сбогува прочувствено с почитателите на Челси преди прехвърлянето си в Манчестър Юнайтед.

Маунт, който е ученик на Академията на Челси, прекара 18 години в лондонския клуб.

Сега той е на път да се причисли към различен отбор от Висшата лига Юнайтед в договорка на стойност 55 милиона паунда и е подготвен да подпише петгодишен контракт.

" Като се имат поради спекулациите през последните шест месеца, това може да не е изненада за вас, само че не е по-лесно да кажа, че съм взел решение да напусна Челси ", сподели той във видео известие, оповестено в Инстаграм.

" Знам, че някои от вас няма да са удовлетворени от решението ми, само че това е вярното за мен в този миг от моята кариера. Исках да ви кажа какъв брой съм признателен за цялата ви поддръжка през последните 18 години ", сподели той.

Полузащитникът се причисли към Челси, когато беше на 6 години и стана любим на почитателите, откакто се издигна в йерархията, с цел да стане основен състезател при триумфа на клуба в Шампионската лига през 2021 година

Той записа 195 мача и означи 33 гола за Челси.

Сега той е подготвен да стартира идната глава от кариерата си в Юнайтед, като мениджърът Ерик загар Хаг го направи основна цел преди завръщането на клуба в Шампионската лига през идващия сезон.

Договорът на Маунт с Юнайтед ще има алтернатива за още 12 месеца. Юнайтед също ще би трябвало да заплати спомагателни 5 милиона паунда на Челси при осъществяването на избрани цели.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР