Английският национал Калвин Филипс е изправен пред неясно бъдеще, тъй

...
Английският национал Калвин Филипс е изправен пред неясно бъдеще, тъй
Коментари Харесай

Звездата на Лийдс продължава да бъде с неясно бъдеще

Английският национал Калвин Филипс е изправен пред неразбираемо бъдеще, защото към момента чака да разбере дали ще му бъде препоръчан нов контракт от Лийдс Юнайтед.

Филипс желае да остане на „ Еланд Роуд “ и да получи нов и усъвършенстван договор. Йоркширският клуб отхвърли оферта от 55 милиона паунда от Уест Хем през януари и даде обещание на полузащитника, че обстановката му ще бъде позволена, с вярата да постави завършек на спекулациите към него.

Но притежателят на Лийдс Андреа Радицани към момента не е подготвен да направи ново предложение за 26-годишния футболист до юни. И даже тогава, нов договор на стойност от към 100 000 паунда на седмица, ще зависи от това дали клубът ще избегне изпадането от Висшата лига или не, написа „ Daily Star “.

Ако Лийдс не успее да остане в елита и следващата година, то те няма да имат различен избор, с изключение на да продадат халфа. Но, в случай че възпитаниците на Джеси Марш избегнат изпадането, шефовете на Лийдс са уверени, че Филипс ще отхвърли предложенията от други клубове и ще се съгласи да остане в клуба от родния си град.

Филипс, чиито сегашен контракт е до лятото на 2024 година, даже не е покрай това да бъде един от най-високоплатените играчи „ Еланд Роуд “, макар че се наложи в британския народен тим. Ливърпул, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен се интересуват от Филипс, който се очерта като основна част от тима на Гарет Саутгейт на идното Световно състезание в Катар.

Kalvin Phillips has anxious wait to find out Leeds future as contract conditions emerge

✍️
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР