Английският Манчестър Юнайтед анонсира на своята официална страница договорката, която

...
Английският Манчестър Юнайтед анонсира на своята официална страница договорката, която
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед обяви големия трансфер

Английският Манчестър Юнайтед анонсира на своята публична страница сделката, която бе направена още през вчерашния ден по съглашението за прехвърлянето на Рафаел Варан от Реал Мадрид.

Манчестърци прецизират, че бранителят би трябвало да премине медицински прегледи и да посочи персоналните си условия, след което договорката ще бъде публично приключена и международния първенец ще бъде футболист на клуба. Това е процедура, която от “Олд Трафорд” постановиха напоследък да афишират сходни по-големи покупко-продажби по този метод, когато е реализирано съглашение сред клубовете, след което и още един път, когато се официализира окончателното привличане на играча.

Сумата, която ще бъде платена за бранителя, не е конкретизирана, само че британската преса спекулира с числа сред 34 до 40 милиона паунда. Очаква се международният първенец да лети за Англия в идващите дни и да премине наложителните медицински прегледи, след което ще бъде показан като състезател на Манчестър Юнайтед.

Малко по-късно пристигна и публично потвърждения от към този момент някогашния тим на френския защитник. Реал със известие в уеб страницата си оповести, че страните са се договорили публично.

По предварителна информация договорът на Варан ще бъде за четири години, с алтернатива за още една. Играчът и фамилията му би трябвало да получат визи, с цел да влязат във Англия, след което ще би трябвало да изкарат карантинен интервал преди да се случат бъдещите медицински прегледи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР