Английският гранд Манчестър Юнайтед е притиснат до стената и няма

...
Английският гранд Манчестър Юнайтед е притиснат до стената и няма
Коментари Харесай

Пчелички ще искат да ожилят Манчестър Юнайтед в мач за историята

Английският гранд Манчестър Юнайтед е притиснат до стената и няма право на повече неточности, откакто взе единствено една точка от последните си два мача във Висшата лига. " Дяволите " изгубиха от Саутхямптън вкъщи, а по-късно изпуснаха два гола задатък против Астън Вила.
Брентфорд се изправя против Манчестър Юнайтед за пръв път в историята
Сега възпитаниците на Ралф Рангник се изправят против новака Брентфорд в отсрочен мач от британското състезание. " Пчеличките " ще посрещнат именития си противник за първи път в историята на Висшата лига и ще са стимулирани до краен лимит.

efbet предлага 1.85 коефициент за победа на Юнайтед, 3.90 за еднакъв и 4.50 за победа на Брентфорд.



В последния кръг Брентфорд загуби от Ливърпул на " Анфийлд " с 3:0, което бе четвърта загуба за отбора в последните пет турнирни срещи. " Пчеличките " са 14-и в подреждането, като са вкарали 24 гола и са позволили 33 за 21 мача.

Юнайтед не може да се похвали с доста по-добра отбрана - 29 позволени гола, като " дяволите " са вкарали 33 попадения.
Ще има ли голове и ще вкара ли Роналдо?
Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 1.90, а за под 2,5 - 2.00. Залогът за това двата тима да отбележат гол в мача е с коефициент 1.85.

Иначе с максимален късмет да вкара гол в мача е Кристиано Роналдо, за който ставката да стори това е 2.30. Португалецът имаше мускулен проблем, само че се чака да играе против Брентфорд.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР