Английският футболен национал Джуд Белингам разкри, че е получил окуражително

...
Английският футболен национал Джуд Белингам разкри, че е получил окуражително
Коментари Харесай

Белингам: Дейвид Бекъм ме поздрави за трансфера, започнах да уча испански

Английският футболен национал Джуд Белингам разкри, че е получил окуражително известие от сънародника си Дейвид Бекъм при прехвърлянето си от Борусия (Дортмунд) в Реал (Мадрид).

20-годишният полузащитник стана седмият английски футболист в историята, който ще носи екипа на испанския гранд. Той бе притеглен за сумата от 103 милиона евро през предишния месец, следвайки стъпките на играчи като Бекъм, Гарет Бейл и Майкъл Оуен.

Бекъм евентуално бе най-известният футболист, осъществил трансфер към испанската столица от Манчестър Юнайтед през 2003 година, а в последните дни той се е свързал с Белингам, с цел да го поздрави.

" Дейвид Бекъм ми изпрати малко известие, с цел да ми пожелае триумф и всичко най-хубаво ", сподели Джуд Белингам пред PA news agency.

" Това е един от моментите, в които чуваш много неща и препоръки, а аз съумявам да отсявам положителното от неприятното. До момента чувствам в действителност положително отношение от някогашни играчи. Ще опитам да запазя това и в един миг да се свържа с тях, с цел да видя по какъв начин те са се приспособили към живота в Испания ", добави той.

Едно от нещата, които Белингам ще би трябвало да направи, с цел да се приспособи по-бързо е да научи езика. " Вече имам особено приложение на телефона си. Започнах преди 9 дни и се отнасям съществено. Испанският е много по-лесен за научаване от немския. Учил съм испански в учебно заведение ", съобщи британският национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР