Английският футболен клуб Тотнъм е резервирал целия хотел Империал в

...
Английският футболен клуб Тотнъм е резервирал целия хотел Империал в
Коментари Харесай

"Тотнъм" резервира 190 стаи за 60-членна делегация в Пловдив

Английският футболен клуб " Тотнъм " е резервирал целия хотел " Империал " в Пловдив за гостуването си против " Локомотив " (Пд) от II квалификационен кръг за Лига Европа, заяви Dsport.bg. Очаква се английската делегация да включва към 60 души, само че от управлението на лондончани са платили цената за всички 190 стаи за да подсигуряват, че в постройката няма да има наличие на външни лица.

Основната причина за тези ограничения на гостите е страхът от разпространяване на COVID-19. Всеки състезател ще бъде настанен в обособена стая и ще има цялостна възбрана да напуща хотела по време на късия престой в България, като се изключи проведеното напредване със специфичен рейс за формалната подготовка и мача на стадиона в намиращия се на към километър парк " Лаута ".

" Тотнъм " се чака да дойде в Пловдив през днешния ден следобяд, а дуелът е на следващия ден от 19:30 ч. Англичаните не възнамеряват присъединяване на свои фрагменти в открита конференция на българска земя, а треньорът Жозе Моуриньо ще приказва пред медиите по сателитна връзка от Лондон преди отпътуването на тима. Очаква се това да се случи към 14:00 ч. през днешния ден.

" Живуркаме и чакаме с неспокойствие да ритаме топката - разяснява нощес в присъщия си жанр притежателят на " Локомотив " Христо Крушарски пред радио " Дарик ". - Жозе Моуриньо не е по-специален от нас. Ние по-малко специфични ли сме от него? Това, че той желае специфична кола, специфични условия. И ние желаеме доста, но сме земни. "

В закачлив звук, предприемачът разкри и още детайлности към посрещането на " Тотнъм " в Пловдив:

" Искат разширена съблекалня, екипът на едно място, на друго място - друго. Той (б. р - Моуриньо) желае специфична кола от летището да обслужва единствено него. За марката - каквото имаме, това ще му дадем. Ние не сме толкоз специфични като англичаните. Ще им покажем, че не сме туземци, че сме хора естествени и малко повече сме живели в сравнение с те. Защото те нито могат да седят на масата да ядат и пият като нас. Те идват и се напиват и стартират да се бият един с различен, до момента в който ние като се напием, започваме да се целуваме. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР