Английският футболен клуб Манчестър Юнайтед ще освободи бившия национал Мейсън

...
Английският футболен клуб Манчестър Юнайтед ще освободи бившия национал Мейсън
Коментари Харесай

Окончателно: Манчестър Юнайтед реши за Грийнууд

Английският футболен клуб Манчестър Юнайтед ще освободи някогашния национал Мейсън Грийнууд, оповестяват " алените дяволи " след привършване на следствието против нападателя за опит за обезчестяване, контролиращо и принуждаващо държание.

" Всички страни, в това число Мейсън, схващат какъв брой мъчно е той да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед. В разследване на това, неговият контракт ще бъде преустановен по взаимно единодушие ", оповестяват от клуба.

Грийнууд също направи изказване, оповестено в обществените мрежи:

" Искам да стартира с това, че хората ме осъждат поради неща, които са прочели в обществените мрежи. Сигурен съм, че мнението им е отрицателно ", споделя Грийууд.

Не съм направил нещата, в които бях упрекнат. През февруари бяха оневинен, само че изцяло съзнавам, че съм позволил неточност в персоналните ми връзки. Ще поема отговорност за тези неща. Като футболист аз съм задължен да давам добър образец. Напълно фокусиран съм върху това да бъда татко и добър сътрудник.

Днешното решение бе взето след диалози, включващи мен, фамилията ми и представители на Манчестър Юнайтед. Най-доброто решение е да продължа кариерата си на друго място, където моето наличие няма да основава напрежение. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР