Английският футболен клуб Ливърпул ще увеличи цените на сезонните карти

...
Английският футболен клуб Ливърпул ще увеличи цените на сезонните карти
Коментари Харесай

Ливърпул обяви, че вдига цените на картите, феновете недоволстват

Английският футболен клуб Ливърпул ще усили цените на сезонните карти от есента в резултат на възходящите разноски, a последователите на тима одобряват първата смяна от осем години насам като " жестока и нечестна ".

От управлението на Ливърпул обясниха, че цените на сезонните карти ще бъдат увеличени с не повече от 17 английски лири.

" Увеличението е разследване от доста възходящите разноски на клуба. В последните пет години оперативните разноски набъбнаха съвсем с 40%, само че през този сезон те скочиха със 100% ", оповестиха от футболния клуб.

Представители на обединените последователи описаха измененията в цените като " жестоки, непозволени, неразумни и нечестни " по време на финансовата рецесия във Англия, където годишната инфлация е над 10%.

" Увеличението на цените е осъществено във времена, в които Ливърпул афишира рекорден оборот, рекордни доходи от спонсорство и доста възстановяване на представянето на футболния терен ", настояват последователите и прибавят, че към този момент са предложили различен вид на клуба. Той е обвързван с продажба на правата върху имената за избран интервал от време и за сума, компенсираща мечтаните 2% растеж на цените на билетите.

Ливърпул сега e шести в класирането във Висшата лига и ще претърпи големи загуби през идната година, в случай че не стигне до място в Шампионската лига. " Червените " гостуват в сряда на Реал Мадрид и имат да заличават пасив от три гола.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР