Английският футболен клуб информира полицията в Лондон за самоличността на

...
Английският футболен клуб информира полицията в Лондон за самоличността на
Коментари Харесай

Уест Хам откри феновете, които нарочно удариха германски репортери, но не е ясно дали ще ги накаже

Английският футболен клуб осведоми полицията в Лондон за самоличността на двама свои последователи, за които се твърди, че са блъснали преднамерено двама немски радиожурналисти, до момента в който те са предавали полуфинала от сред Уест Хам и, приключил с победа на представителя на та с 2:1. Още по време на живото предаване двамата коментатори споделиха, че са били ударени от седящите зад тях почитатели на домакините. Към момента обаче няма повдигнати обвинявания към обвинените.
 Айнтрахт пое контрола в борбата с Уест Хам след триумф в Лондон Айнтрахт пое контрола в борбата с Уест Хам след триумф в Лондон
Според Тим Брокмайер и Филип Хофмайстер почитателите на лондончани не са харесали прочувствения им коментар на срещата. Германските публицисти са били ударени на два пъти - след първия гол за Айнтрахт и след изравнителния за " чуковете ". На полувремето двамата са били преместени в специфична коментаторска кабина. Те прибавиха, че не са получили никаква отбрана от стюардите по трибуните. От Уест Хам споделиха, че в случай че бъдат открити за отговорни, забърканите в случая почитатели ще бъдат осъдени безсрочно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР