Английският футболен гранд Манчестър Юнайтед приоритетно търси играчи за подписване

...
Английският футболен гранд Манчестър Юнайтед приоритетно търси играчи за подписване
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед проучва възможността да привлече португалски национал

Английският футболен гранд Манчестър Юнайтед предпочитано търси играчи за сключване на офанзива през зимния трансферен прозорец. Поради тази причина от " Олд Трафорд " приготвят питане за изискванията за привличане на португалския нападател Гонсало Рамош от Бенфика, оповестява ESPN.

Надеждите на управата на " Червените дяволи ", обаче, че ще успее да притегли Рамош не са огромни, защото клубът има съществени финансови ограничавания за януарската селекция поради забележителното понижение на приходите по отношение на пандемията от ковид, както и сериозната сума, отделена за покупки през миналото лято.

От Манчестър Юнайтед наблюдават също по този начин Жоао Феликс и Алваро Мората от Атлетико Мадрид, както и нидерландеца Коди Гакпо от ПСВ Айндховен.

От " Олд Трафорд " към този момент са осъществили контакт за вероятно привличане на Феликс през януари, само че поисканите от Атлетико 100 милиона евро са непостижими за клуба на този стадий. Поради тази причина манчестърци обмислят да предложат привличането на 23-годишния халф чартърен до края на сезона с алтернатива за наложително закупуване през лятото.
 Въпреки слабото Световно - Манчестър Юнайтед към момента желае Диого Коща
Въпреки слабото Световно - Манчестър Юнайтед към момента желае Диого Коща

Жорже Мендеш е подготвен да му обезпечи мечтания трансфер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР