Английският Арсенал направи добър старт на сезона, оставайки непобеден във

...
Английският Арсенал направи добър старт на сезона, оставайки непобеден във
Коментари Харесай

Артета: Трябва да продължим по същия начин

Английският Арсенал направи добър старт на сезона, оставайки непобеден във всички шампионати.

Макар отборът да се намира на пето място във краткотрайното класиране във Висшата лига с 14 точки, на четири от водача Манчестър Сити, лондончани имат четири победи и две равенства в досегашните си срещи.

" Трябва да продължим по същия метод ", сподели мениджърът на Арсенал Микел Артета преди гостуването на Борнемут в събота.

" Това е настройката, която желаеме във всеки мач, да се стремим към успеха и към този момент го направихме в разнообразни обстановки от началото на сезона ", добави испанският експерт пред кореспонденти по-рано през днешния ден.

" Нещата ще продължат да се трансформират и към този момент виждате, че се случват разнообразни неща в тима. Играем на всеки три дни, би трябвало да побеждаваме, да се състезаваме в разнообразни шампионати, само че това е предизвикателство, за което сме подготвени ", съобщи още Артета.

Деклан Райс бе сменен на почивката при равенството 2:2 с Тотнъм през предишния уикенд, а поради травмата той може да пропусне идващия мач на Арсенал.

" Той към момента не е упражнявал, имаме още едно занятие по-късно и ще забележим дали има повече вести през днешния ден ", разяснява Микел Артета във връзка с Райд.

Испанецът удостовери, че другите контузени Габриел Мартинели и Леандро Тросар, както и Букайо Сака също не са упражнявали през седмицата.

" Най-важен е идващият мач и той е против Борнемут ", приключи Артета.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР