Английски съд осъди български гражданин на 18 години затвор за

...
Английски съд осъди български гражданин на 18 години затвор за
Коментари Харесай

Английски съд осъди български гражданин на 18 години затвор за изнасилване на две ученички в Лондон

Английски съд осъди български жител на 18 години затвор за обезчестяване на две ученички в Лондон.

27-годишният Силвестър Тошев получи тежката присъда, тъй като по време на процеса станаха ясни шокиращи разкрития за неговите набези над девойките, в това число, че си е направил фотография за спомен с една от жертвите.

Адвокатката на българина го разказва като " пристигнал да търси по-добър живот, откакто имал доста мъчно детство като сирак ”. Той не е имал непрекъснат адрес в Лондон. Едното закононарушение е осъществено през септември 2021 година, а другото – от януари 2023 година Жертвите са на 16 и 17 години.

Разследващите споделят, че сънародникът ни е " рисков див звяр, който дебнел и съзнателно се насочвал към уязвими млади девойки ”. 27-годишният мъж заговарял жертвите си или в рейс, или в автобусна спирка. След това ги придърпвал в шубраци – точно там ставало изнасилването. Той даже предиздвикал едно от девойките да си направи селфи след половия акт.

Полицията стигнала до нарушителя, с помощта на камери за видеонаблюдение. След това е изработен и ДНК разбор. Предполага се, че е допустимо Силвестър Тошев да е направил и други закононарушения. Мъжът се занимавал със строителство и живеел в разнообразни квартири.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР