Английската джаз сензация Рик Гард и емблематичният български джаз вокалист

...
Английската джаз сензация Рик Гард и емблематичният български джаз вокалист
Коментари Харесай

Джазмените Рик Гард и Васил Петров ще изнесат съвместен концерт в Пловдив

Английската джаз сензация Рик Гард и емблематичният български джаз вокалист Васил Петров основават неповторимо музикално прекарване със взаимен в Пловдив на 1 октомври в Plovdiv Event Center от 20 ч.
Прочетете още
В взаимния план на двамата джазмени, озаглавен „ Джаз класики, най-хубавите дуети “, ще показват най-големите шлагери от вокалния джаз.  Те ще разтопят сърцата на присъстващите с безсмъртни шлагери като " Cry me a river ", " Fever " “, „ Fly Me to the Moon “, „ Feeling Good “, " My Way ", както и определени джаз стандарти, боса нова и латино музика. Аранжиментите са дело на Живко Петров.

С тях на сцената ще бъдат същински виртуози - Живко Петров (пиано), Димитър Семов (ударни) и Радислав Славчев-Riverman (бас).

Рик Гард, роден в Англия, е прочут със своите многочислени джаз триумфи. Платинен актьор, постоянно сравняван с Майкъл Бубле, Гард е имал опцията да работи с музикални величия като Лайнъл Ричи, Ронан Кийтинг и Ръсел Уотсън. Предизвикателствата в неговата кариера включват концерти за кралица Елизабет II и осъществявания на огромни интернационалните подиуми.

Васил Петров е икона на актуалния обичаен джаз и едно от най-ярките имена на българската джаз и поп музика. Той вълнува своята аудитория с присъединяване си в джаз фестивали и с постоянни гастроли с реформаторски планове в страната, само че също по този начин интензивно способства за популяризирането на България на интернационалната сцена. Неговите концерти са не просто осъществяване - те са същинско изкуство, което притегля вниманието на многочислени фенове.

Билетите са в продажба online в мрежата на Eventim, EpayGo и на касите на залите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР