Английската актриса от отбора на Заки – Манал Ел Фейтури

...
Английската актриса от отбора на Заки – Манал Ел Фейтури
Коментари Харесай

Скандална! Участничка от X Factor се снимала гола срещу тлъст хонорар

Английската актриса от тима на Заки – Манал Ел Фейтури има освен музикални, само че и други заложби

Талантливата Манал Ел Фейтури, която завоюва сърцата на българите с неповторимия си глас и театрално държание в X Factor, се е снимала гола, видя „ Галерия “.

Английската актриса взе участие във кино лентата на Башар Рахал „ Код: Червено “, където в една от сцените й  се постанова да се съблече  гола.

Огромният й силиконов бюст изпълни очите на фена и дълго време се помни като един от положителните еротични фрагменти в зомби трилъра. Манал е взела добър хонорар за ролята си на Анна Бенет в българската лента, въпреки самият филм да не получи висока оценка от критиците.

„ Преместих се в България запостоянно, откакто ме поканиха за присъединяване в хоръра. Вече не пребивавам в Лондон. Реших да вземам участие в X Factor, защото… за какво не?! Сигурно ще е занимателно “, съобщи Манал Ел Фейтури на кастинга.

Тя самата обаче не е очаквала

какъв голям възторг ще предизвика  нейното присъединяване. Още с първата си поява Манал се показа ослепително и изправи публиката на крайници, а съдиите безусловно я боготворяха. „ Това, което направи на сцената, беше възхитително, ти си неповторима!

Представи се ужасно “, поздрави я Велизар Соколов-Заки още преди даже да е предполагал, че тя ще бъде точно в неговия тим. Останалите членове на журито също не пестиха похвали, само че най-очаровани от Манал бяха почитателите на X Factor. А с последното си показване на Къщата на съдиите, актрисата

даде поръчка за победа

в музикалното риалити.

Манал е екзотична комбинация от арабска, съветска и китайска жилки. Преди да се ориентира към актьорското майсторство, хубавицата се е занимавала с ориенталски танци, и по-специално бели денс. Опитът й в тази сфера сигурно ще й бъде от огромна изгода за огромните концерти в X Factor, където танците и театралното държание са от извънредно значение.





loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР