Англия премина през Ада, след като Йери Мина с гол

...
Англия премина през Ада, след като Йери Мина с гол
Коментари Харесай

Дузпи решиха Англия да продължи към 1/4-финалите в Русия

Англия мина през Ада, откакто Йери Мина с гол с глава прати топката във вратата на Пикфорд за 1:1 в края на постоянното време, а при осъществяването на дузпите представителите на Албиона изостанаха след 3-ите дузпи. И все пак това Англия съумя да продължи, откакто КОлумбия изпусна последните си две дузпи, а Дайер и Трипиър бяха точни - първа победа за Англия след осъществяване на 11-метрови наказателни удари.
След нулево първо полувреме без положения в 53` при центриране от корнер Карлос Санчес фаулира Хари Кейн в наказателното поле. Съдията не се поколеба и незабавно отсъди дузпа, която докара до доста митинги от страна на футболистите на Колумбия.
Това обаче нямаше значение, тъй като реферът даже не погледна обстановката на видео повтаряне, а Хари Кейн стреля право в центъра на вратата, вдигайки задоволително топката, с цел да е надалеч от обсега на краката на Оспина.
И, до момента в който англичаните се отбраняваха в края, Колумбия натисна и в края стигна до първия си корнер в мача. Центрирането беше ориентирано към Йери Мина, който с глава осъществя и изравни - 1:1 секунди преди края на мача!
В продълженията на мача имаше много забавни положения, само че и двата отбора не съумяха да осъществят и по този метод се стигна до дузпи - миг, който " трите лъва " се опитваха да избегнат поради историята си в тези моменти, защото досега нямаха победа на Световно след осъществяване на 11-метрови наказателни удари.
Всичко за измъчената победа на Англия над Колумбия прочетете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР