Англичанката Лили Уилитс реши да извлече най-доброто от една лоша

...
Англичанката Лили Уилитс реши да извлече най-доброто от една лоша
Коментари Харесай

Млада жена направи нещо НЕМИСЛИМО на магистралата

Англичанката Лили Уилитс реши да извлече най-хубавото от една неприятна обстановка и с това събра погледите на близките. Великобританката и приятеля ѝ заседнали в тричасово запушване на автомагистрала, когато дамата решила просто да легне сред колите на платното и да си прави слънчеви бани. Младата жена била на път за Блекпул с колегата си Сам Уодсуърт, само че злополука с камион ги предиздвикала да спрат на място за часове, оповестява " Дейли Мейл ".
Те били измежду хилядите хора, заклещени на пътя и били принудени да седят в колата си и да се пържат от покачващите се температури. След като схванала, че ще би трябвало да чакат минимум три часа, Лили, майката на две деца, решила да излезе от колата и да се възползва от слънчевите лъчи.

27-годишната фенка на слънчевите бани опънала едно одеялце на автомагистралата и се настанила на асфалта, с цел да събере малко загар. Действията ѝ провокирали цялостен възторг, само че другояче изнервените водачи откровено се забавлявали с нея.
Лили Уилитс от Йорк, Северен Йоркшир, описа: " Тъй като времето беше толкоз прелестно, взехме решение да създадем нещо хубаво. А и децата ми бяха в този миг при татко си, тъй че бяхме единствено двамата със Сам ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР