Ангелкова и Каназирева няма да са в листите на Борисов

...
Ангелкова и Каназирева няма да са в листите на Борисов
Коментари Харесай

И шестимата, напуснали Слави на избираеми места в листите при ПП

Ангелкова и Каназирева няма да са в листите на Борисов
Бившият министър на туризма Николина Ангелкова и ексобластният шеф на Пловдив-област Дани Каназирева няма да се кандидатират за депутати от ГЕРБ на 2 октомври.

Ангелкова се отказала, тъй като преди 2 месеца е определена за представител на българското дясно политическо пространство в Интерпарламентарния съюз САЩ-Китай-ЕС и стартира работа там през септември, изясни тя пред “24 часа ”.

Каназирева пък разгласи, че се стяга за кмет на Пловдив. Местните избори са следващата година, а и не приемала за обикновено “това, което се случва в Народно събрание - безсмислени и празни приказки от хора, които се титулуваха като “Промяна ”, написа тя във фейсбук. ГЕРБ ще разгласят листите си в неделя.

Процедурата по номинация на кандидат-депутатите още тече в Движение за права и свободи. Символично и в символ, че кариерата му потегля оттова, крумовградската конструкция номинира почетния ръководител на придвижването, който от дълго време е отвън дейната политика, Ахмед Доган. Иначе обичайно лидер в Кърджали е водачът на Движение за права и свободи - Мустафа Карадайъ. Там номинирани са още 17 - кметът на града Хасан Азис, зам.-шефът на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, Байрам Байрам и други Карадайъ е препоръчан и за лидер на листите в Русе, Смолян и Разград, където номинирани са и Делян Пеевски и доктор Хасан Адемов.

Пргелед на окончателните си листи вършиха през вчерашния ден от Политическа партия. Лидер в Пловдив се чака да е ексшефът на Народно събрание Никола Минчев, а в региона Росен Костурков. Потвърдени са водачите в София - Асен Василев, Кирил Петков и артистът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта. Бившият Министерство на вътрешните работи началник Бойко Рашков ще е първи в Перник. Даниел Лорер ще води в Търговище и Варна, а Николай Денков в Шумен.

Отцепниците от Има Такъв Народ получават две водачески места в листите на Политическа партия. Радостин Василев ще е отпред в Габрово, а Иво Атанасов във Видин. На избираеми места са още Кирил Симеонов (Търговище), Георги Георгиев (Враца и София), Деян Петков (Плевен) и Светлин Стоянов (Русе).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР