Ангелите вървят до нас, казвайки ни , че са там,

...
Ангелите вървят до нас, казвайки ни , че са там,
Коментари Харесай

Всеки от нас си има Ангел-хранител. Но не всеки иска да го чуе

Ангелите вървят до нас, казвайки ни, че са там, а ние не ги чуваме. Не желаеме да ги чуем. Не разрешаваме на душата си да приказва с тях. Защото в действителност сме не запомнили, че имаме душа. Повярвали сме, че сме формирани единствено от плът и кръв.

Бог желае да сме щастливи и да се радваме на живота и по тази причина изпраща своите ангели да ни оказват помощ. Толкова доста духовна помощ ни чака оттатък и до момента в който някои от нас протягат ръка към нея, множеството не го вършат. Ангелите вървят до нас, казвайки ни че са там, а ние не ги чуваме. Не желаеме да ги чуем. Вярваме, че можем да реализираме всичко сами. Забравили сме че имаме душа и имаме вяра, че сме формирани единствено от плът и кръв. Вярваме, че друго няма — няма живот след гибелта, няма Бог, няма ангели. Затова не е чудно, че сме се трансформирали в захласнати от себе си материалисти. Ние, хората, сме доста повече от плът и кръв и когато го осъзнаем и стартираме да имаме вяра, че имаме душа, връзката ни с ангелите ще разцъфти.

Вярвате или не, до вас стои един ангел. Той е вашият ангел-пазител, който в никакъв случай няма да ви изостави. Всеки от нас е получил като подарък щит, изработен от светлинна сила. Част от отговорностите на нашия ангел-пазител е да ни обгръща с него. Ние всички сме равни пред Бог и ангелите. Всеки заслужава да бъде закрилян, да се грижат за него и да бъде обичан, без значение какво мислят близките за нас — положително или неприятно. Когато погледна към някого, аз виждам този щит. Той наподобява като жив.

Вашият ангел-пазител е пазачът на портите на вашето тяло и вашата душа. Той е бил избран за вас още преди да се родите, до момента в който сте растяли в корема на майка си. Всеки един момент той е бил там и ви е закрилял. От момента, в който сте се родили и сте почнали да растете, вашият ангел-пазител е неразделно до вас — до момента в който спите, до момента в който сте в банята, от самото начало — вие в никакъв случай не сте сами. Когато умрете, вашият ангел- страж ще е с вас, с цел да ви помогне да преминете оттатък. Вашият ангел-пазител разрешава на други ангели да навлязат в живота ви и да ви оказват помощ с разнообразни неща – те идват и си отиват. Аз назовавам тези ангели — учители.

Може би ви е мъчно да повярвате; в случай че не вярвате, може би би трябвало да подложите на подозрение своя песимизъм. Ако сте безсрамник, подложете на подозрение своя цинизъм. Какво губите, в случай че се отворите към опцията за съществуването на ангели, към духовното ви Аз и научите нещо за своята същина? Помолете ангелите да стартират да ви оказват помощ в този момент. Те са прелестни учители.

Ангели в косите ми – Лорна Бърн, lornabyrne.com

Инфо: http://mostzaknigi.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР