Ангелите на Чарли определено е сред най-разпознаваемите филмови франчайзи, ето

...
Ангелите на Чарли определено е сред най-разпознаваемите филмови франчайзи, ето
Коментари Харесай

Защо Новите ангели на Чарли се оказа провал

" Ангелите на Чарли " несъмнено е измежду най-разпознаваемите кино франчайзи, ето за какво доста хора бяха разчувствани от новината, че ще има римейк.
 Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска вземат участие в римейка на
Ето кои ще бъдат новите ангели на Чарли

Със сигурност няма да са Дрю Баримор, Камерън Диаз и Луси Лу

В " Новите ангели на Чарли " основните функции взеха Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска . Елизабет Банкс пък влезе в ролята на Босли, само че също така режисира кино лентата.

Почти месец след премиерата му обаче ситуацията не е доста розово, или би трябвало да кажем зелено, тъй като приходите са доста под предстоящите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Charlie's Angels (@charliesangels) на Ное 1, 2019 в 8:02 PDT

До момента " Новите ангели на Чарли " е спечелил малко над 43 милиона $ . Тези доходи са много незадоволителни поради обстоятелството, че за продуцирането на кино лентата са изхарчени 48 милиона $ . И в тази сума не се включват разноските за маркетинг.

Именно маркетингът пък е главният провинен за неуспеха на кино лентата, съгласно Елизабет Банкс. Пред The Mail Online Банкс сподели, че всеки, който е гледал кино лентата, го е харесал, което значи, че не качеството му е повода за слабото показване.

Новите секси ангели на Чарли са към този момент тук

Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска ни демонстрират, че дамите могат всичко

Проблемът съгласно нея е, че прекомерно малко хора в международен мащаб са знаели за " Новите ангели на Чарли ". Твърдението на Елизабет Банкс може и да е правилно, само че е реалност, че това е вторият филм от огромен франчайз за тази година, продуциран от Sony Pictures, който се проваля.

Защо се провали " Мъже в черно: Глобална опасност "

Председателят на Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group Том Ротман приказва по тематиката

През лятото провал претърпя и " Мъже в черно: Глобална опасност ". Това може да е чиста случайност, само че може и да значи, че тези филми просто са изчерпани и няма смисъл да се вършат нови.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР