Ангел Стоев се връща като областен управител на Пловдив. Бившият

...
Ангел Стоев се връща като областен управител на Пловдив. Бившият
Коментари Харесай

Ангел Стоев отново се връща като областен управител на Пловдив

Ангел Стоев се връща като регионален шеф на Пловдив. Бившият кадър на ДАНС беше на този пост и при двете служебни държавни управления на президента Румен Радев през 2021 година, оповестява 24 часа. Сегашният регионален шеф Йордан Иванов ще бъде заменен от служебния кабинет.
Прочетете още
В регионалната администрация към този момент чакат Ангел Стоев да назначи назад като основен секретар Георги Янев, също някогашен чиновник на ДАНС. Той беше заменен от държавното управление на Кирил Петков месеци след клетвата и мястото му зае Минка Сърнешка от Българска социалистическа партия. Тя обаче е от твърдите поддръжници на Корнелия Нинова и евентуално ще се раздели с позицията си.

На този стадий не е ясно дали остават сегашните зам.-областни - Лъчезар Бакърджиев от Има Такъв Народ и Николай Василев от Политическа партия.

Припомняме, че ръководството на Ангел Стоев при предходното служебно държавно управление бе обвързвано и с тайнственост с освобождението му и повторното му назначение в границите на 48 часа. Той беше освободен с решение на Министерски съвет от 20.10.2022 година от поста. За губернатор беше назначена неговата заместничка - Даниела Николова – Кършева. На 21.10.2022 година обаче от Областна администрация изпратиха известие, че " Ангел Стоев остава на поста си ". На 22 октомври бе назначен още веднъж.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР