Ангел Ангелов, когото министърът на културата Боил Банов посочи като

...
Ангел Ангелов, когото министърът на културата Боил Банов посочи като
Коментари Харесай

Ангелов от `Ало, Банов` заплашвал шефа на европрограмата за образование. След тях спукали гумите на колата на Кирил Гератлиев

Ангел Ангелов, който министърът на културата Боил Банов уточни като създател на записа за ремонта Ларгото, изнесен от Елена Йончева (БСП), е заплашвал с компромати и изпълнителния шеф на Изпълнителна организация " Оперативна стратегия " Наука и обучение за образован напредък " към Министерството на образованието и науката Кирил Гератлиев. Това разкри зам.-министърът на образованието Деница Сачева тази заран в изявление пред bTV.
 Боил Банов подготвен с оставка: От четири години ме рекетират с този запис  Елена Йончева със запис против министър Боил Банов
Ангелов работи в структурите на МОН и сега е държавен чиновник. Тече следствие, чийто резултат ще реши ориста му като подобен.

Разследването се води, тъй като Ангелов освен е отправял закани. През декември 2018 година Гератлиев уведомил политическото управление на МОН за заканите, а през януари тази година се случили още две притеснителни неща: една от гумите на автомобила му била спукана, по-късно били спукани и останалите три.

На 19 януари Гератлиев подал сигнал в Районното ръководство на полицията, която има за задача да откри има ли връзка сред заканите и дейностите, описа Сачева.

Нейното пояснение за заканите към Гератлиев, който се занимава с еврофондовете в просветителното министерства, е, че има информация, че Ангелов е " обвързван с лица по европроекти и желае парите да отиват към избрани лица ". Стремил се да оказва напън, като заплашвал, че ще оповестява обществено избрани документи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР