Анелия е бременна и очаква дете от най-голямата си любов

...
Анелия е бременна и очаква дете от най-голямата си любов
Коментари Харесай

Преди минути: Близки на Анелия с шокиращи разкрития за бременността й и Захаринов!

Анелия е бременна и чака дете от най-голямата си обич (както сама го нарича) - предприемачът Любомир Захаринов. Знаем, че тя към този момент има своята Ивон Динева от ранния си брак с осеменителя на чалгата Коко Динев, а по-младият от нея Любо също има две деца от някогашната си брачна половинка.

Анелия обаче полудя по него до такава степен, че до момента в който цялостен живот не искаше и да чуе за второ раждане, в този момент е безапелационна, че го желае. " Искам го, да. Осъзнато и напълно го желая. Искам да даря с наше дете, плод на огромната ни обич, Любо и съм сигурна, че в случай че Господ повели, това ще стане ", сподели преди време в изявление певицата.

Е, преди дни почитатели я видяха на присъединяване с завършено коремче, облечена неприсъщо за нея и движеща се гладко и някак деликатно. А всички останаха уверени, че е бременна.

" Анелия не е бременна, най-малко за момента не е и съм сигурна в това ", съобщи нейна доста близка другарка, тъй като мениджърката на певицата не пожела да дава мнения в неделния ден.

Въпреки думите на приятелката, никой не може да убеди очевидците, че коремчето на Анелия е от бухти, а не от бременност. Така че единствено времето ще покаже кой прав и кой не. А и е напълно в реда на нещата певицата да крие, че чака бебе от поверие.

Източник: България през днешния ден

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР