Андрю Тейт загуби обжалването, с което оспориудължаването на задържането му

...
Андрю Тейт загуби обжалването, с което оспориудължаването на задържането му
Коментари Харесай

Андрю Тейт остава зад решетките, след като загуби ново обжалване на задържането си в Румъния

Андрю Тейт загуби обжалването, с което оспориудължаването на задържането му под стража, оповестяват от Independent.

Инфлуенсърът и някогашен професионален кикбоксьор е арестуван в Румъния по съмнение в проведена престъпност и трафик на хора от края на декември дружно с брат си Тристан и още двама обвинени.

И четиримата, които в началото бяха арестувани в Букурещ в края на декември, се надяваха да анулират решението на съдията от 20 януари да удължи за повторно задържането им с 30 дни по искане на прокуратурата. Преди това те изгубиха обжалването на предходното удължение.

Андрю Тейт, британско-американски жител, който има близо пет милиона почитатели в Twitter, дойде в Апелативния съд в Букурещ в сряда сутринта дружно с брат си Тристан.

С това решение обвинените ще бъдат арестувани до 27 февруари, до момента в който прокурорите не престават да проверяват случая.

Миналата седмица прокурорите обявиха, че братята Тейт са вербували жертвите си, като са ги съблазнявали и лъжливо са твърдели, че желаят връзка или брак.

Жертвите са били отвеждани в парцели в покрайнините на столицата Букурещ и посредством физическо принуждение и душевен тормоз са били полово експлоатирани, като са били принуждавани да основават порнографско наличие за уеб сайтове на обществени медии, което е генерирало огромна финансова облага, настояват управляващите.

Тейт закупи известност в обществото с женомразките си изявления, поради които беше неразрешен от всички съществени платформи на обществените медии, макар че акаунтът му в Twitter беше възобновен през ноември, откакто Елон Мъск закупи компанията.

Последният му ден в съда идва в миг, когато Independent заяви за румънски политик, който изразил угриженост по отношение на въздействието на Тейт.

Депутатът Оана Тою твърди, че Тейт " експлоатира " женомразките възгледи измежду младежите в Румъния, до момента в който държавното управление им пренебрегва проблемите, свързани с радикализирането на младежите от женомразки персони в обществените медии като него.

Нейните мнения бяха подкрепени от младежи в Румъния, които предизвестиха, че светът не би трябвало да не помни, че Тейт е от Обединеното кралство, а не от Румъния, защото обясниха, че множеството момчета в класа им поддържат Тейт и " непрестанно " го разискват.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР