Андрю Куомо е уличен в непозволено опипване и нееднократни обидни

...
Андрю Куомо е уличен в непозволено опипване и нееднократни обидни
Коментари Харесай

Обвиниха губернатора на Ню Йорк в сексуален тормоз на много жени

Андрю Куомо е махленски в непозволено опипване и нееднократни обидни забележки с подобен подтекст

Разследване против губернатора на щата Ню Йорк Андрю Куомо разкри, че той е упражнявал полов тормоз против доста сегашни и някогашни служителки на щатското държавно управление, заяви през днешния ден генералната прокурорка на щата Летиша Джеймс, представена от Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Продължилото близо пет месеца следствие, осъществено от двама външни юристи, които са говорили със 179 души, е открило, че администрацията на Куомо се е характеризирала с " враждебна работна среда ", изпълнена с " всеобщ боязън и закани ".

" По-специално следствието е открило, че губернатор Андрю Куомо е упражнил полов тормоз против сегашни и някогашни служителки на администрацията на щата Ню Йорк посредством непозволено опипване и нееднократни обидни забележки със полов подтекст, които основали враждебна работна среда за дамите, работещи там ", сподели през днешния ден на конференция прокурор Джеймс.

В минимум един от случаите, следствието е открило, че Куомо и негови висши чиновници са подхванали гонене против някогашна служителка, която го обвинила в злоупотреби.

Разследването разкрива, че Куомо е тормозил полово и дами отвън администрацията.

Миналата зима се появиха голям брой изказвания, обвиняващи го в опипване и полов тормоз на негови служителки или на дами, с които се е срещал на обществени събития. Губернаторът отхвърля да е направил нещо неправилно, а в последните месеци възприе по-твърд звук, поставяйки под въпрос претекстовете на многочислените си обвинителки и критици.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР